Home, Nunta

Cami & Lucian – Trash the Dress

ianuarie 11, 2016

Cu Lucian ma cunosc de foarte mult timp, cred ca de prin 2006 cand am inceput sa frecventez intalnirile saptamanale are pasionatilor de tuning din Piatra Neamt. Pe Cami am cunoscut-o anul trecut cand Lucian s-a hotarat sa faca pasul „cel mare”. Ma bucur enorm ca am fost cel care i-a imortalizat clipele unuia din cele mai importante momente din viata lor ca fotograf. Mai jos am facut o selectie de la sedinta foto Trash the Dress. Enjoy

“Pune-ma ca pe un semn in inima ta, ca pe un semn pe bratul tau; iubirea este puternica precum moartea si manie amara precum infernul: carbunii ei sunt carbuni de foc; violente sunt vapaile ei.” (Solomon – Cantarea Cantarilor)

Fotograf Trash the Dress

Fotograf Trash the Dress Constanta – Bulgaria – Piatra Neamt, Botez Iasi Bacau Roman Piatra Neamt Brasov. Cu ajutorul pasiunii si experientei capatate in domeniul Fotograf Nunta Botez Iasi Bacau Roman Piatra Neamt Brasov in sutele de evenimente la care am participat va vom ajuta sa treceti prin toate momentele nuntii dvs. din Iasi Bacau Roman Piatra Neamt Brasov cu zambetul pe buze si fara grija de a sti ce trebuie sa faceti mai departe. Va punem la dispozitie pachete video-foto in Iasi Bacau Roman Piatra Neamt Brasov care acopera o gama variata de gusturi si bugete. Fotograf Nunta Botez Iasi Bacau Roman Piatra Neamt Brasov.

You Might Also Like